Οι πιο συνηθισμένες τεχνικές είναι η τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών (όπως εξηλασμένη πολυστερίνη ή πετροβάμβακας).
Η πολυουρεθάνη είναι κατάλληλη για εφαρμογές όπως αυτοκίνητα, έπιπλα, κατοικίες, παπούτσια και για την κατασκευή σκληρών προστατευτικών επιστρώσεων και μόνωσης αφρού.
Ικανοποιητική βατότητα και μεγάλη αντοχή σε βαριά καταπόνηση
Ανθεκτικότητα: Αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες και μηχανικές καταπονήσεις.
Πριν πάμε στη στεγανωτική στρώση, πρέπει πρώτα να κάνουμε τοπικές επισκευές στην επιφάνεια της ταράτσας, όπου υπάρχει σαθρό υπόστρωμα και στα σημεία σύνδεσης των υδροροών με την ταράτσα ή τον φέροντα οργανισμό.
Υγρασία (μούχλα) στα ταβάνια και τους τοίχους δεν έχει παρατηρηθεί! Υπάρχει αιρ κοντίσιον σε κάθε δωμάτιο για δροσιά το καλοκαίρι και θέρμανση τον χειμώνα.
Με την πάροδο του χρόνου ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων αντιλαμβάνονται τα σημαντικά οφέλη μιας καλής μόνωσης στην εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σπιτιού.
Έχει εξαιρετικές αντοχές σε κρούση, τριβή, θερμική εναλλαγή, στάσιμα νερά κ.α.. Η απόδοση του υλικού δεν επηρεάζεται από υγρασία και θερμοκρασία και σε συνδυασμό με get more info ψεκαζόμενο θερμομονωτικό αφρό πολυουρεθάνης, μπορεί να δώσει ένα κορυφαίο σύστημα θερμοϋγρομόνωσης.
Οι καθαρές πολυουρίες είναι πάντα πιο ανθεκτικές και υπερτερούν σε όλες σχεδόν τις ιδιότητες από τις υβριδικές. Οι τελευταίες χρησιμοποιούνται για την μείωση του κόστους.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομποτ και στη συνέχεια πατήτσε αποστολή για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας!
Ο αφρός από πολυουρεθάνη είναι ένα από τα καλύτερα υλικά θερμομόνωσης, ευπροσάρμοστο, μοντέρνο και ασφαλές. Εφαρμόζεται άμεσα με ψεκασμό σε επιφάνειες απαλλαγμένες από αδρανή υλικά και υγρασίες και παρουσιάζει τέλεια πρόσφυση με οποιοδήποτε υλικό. Μπορεί να εφαρμοστεί σε:
Οι τιμές για την στεγανοποίηση ταράτσας (υγρομόνωση), κυμαίνονται ανάλογα με τον τρόπο υγρομόνωσης που θα επιλέξετε.
Η εφαρμογή της πολυουρίας μπορεί να είναι πιο ακριβή λόγω της ανάγκης για άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς να εργάζονται με την ταχέως σκληρυνόμενη ένωση της.
Προσοχή! Τα μονωτικά υλικά με κλειστές κυψέλες δεν “αναπνέουν” και δημιουργούν προβλήματα συσσώρευσης υγρασίας. Αν σε μια μόνωση ταράτσας χρησιμοποιηθούν υλικά που δεν “αναπνέουν”, οι χώροι γίνονται ανθυγιεινοί, απαιτείται συχνός εξαερισμός και συχνά παρατηρούνται φαινόμενα υγροποίησης υδρατμών και τελικά μούχλα.